Posthotel Kassl ****s

Regionální, pravé tyrolské, poctivé, čerstvé, tradiční

Hotelová restaurace

Naše motto: „Zpět ke kořenům, vážit si své domoviny a chápat, že dobré věci jsou na dosah ruky.“

Podpora regionu a oslava zemědělství jsou pro nás velkou prioritou! Je pro nás absolutní radostí podávat vynikající výběr tradičních jídel, ať už našim tyrolským spoluobčanům, nebo zahraničním hostům.

Maso? Ano, prosím, ale jen to nejkvalitnější, z regionu nebo přímo od farmáře. Na našem jídelním lístku najdete různé pokrmy od svíčkové až po delikátní vnitřnosti. Jídla, která čerpají z původní tyrolské podstaty, ale zároveň zajišťují „zero waste cooking“. Být tradiční neznamená stát na místě. Náš šéfkuchař Klaus se vždy dívá za hranice Tyrolska a připravuje vegetariánská jídla i mezinárodní pochoutky.

Služby ubytování

Vybavení pokojů

Příjezd / Odjezd

Check-In: 15:00 / Check-Out: 11:00

Rezervujte si ubytování

Vybírejte si vhodné ubytování v hotelu přímo na stránkách ubytovatele.
Budete tak mít jistotu, že za zprostředkování nezaplatíte ani Euro navíc.

Polopenze

  • Bohatý snídaňový bufet s regionálními produkty
  • Večeře o pěti chodech s výběrem ze čtyř hlavních jídel, z nichž jedno je vegetariánské
  • Dezerty, zmrzlina a sýrový bufet
  • Rozsáhlý salátový bar s minimálně dvaceti různými saláty
  • Nedělní večeře o sedmi chodech při svíčkách
  • Jednou týdně tradiční bufet nebo večer s grilováním (podle počasí) a aperitivem
  • V létě: Krásná snídaně „Alm“ v horském hostinci (každé úterý od června do října) jednou týdně
  • V zimě: Odpolední svačina s koláčovým bufetem a horkou „lyžařskou“ polévkou.

Léto v Ötztalu

Zima v Ötztalu

Gastro galerie